Author Topic: IE 8 Blank Page -  (Read 7078 times)

Steve Bechtolt

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 51
    • View Profile
IE 8 Blank Page -
« on: February 06, 2013, 11:51:39 AM »
We have some users who cannot connect to our WEBi site properly. The connect to the server, but the IE 8 browser displays a blank page with the following errors in the status bar:
User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; DGD; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.5.30729; .NET4.0C; .NET4.0E; .NET CLR 3.0.4506.2152; DGD; MS-RTC LM 8; GM_UserLogonTimeBias: 300; GM_UserLogonTimeUTC: 2010-12-13 15:06:21)
Timestamp: Tue, 5 Feb 2013 19:01:23 UTC

Message: Could not complete the operation due to error c00ce514.
Line: 34
Char: 2
Code: 0
URI: http://164.56.183.139/wccommonservices/webi.js

Message: 'WEBi' is undefined
Line: 26
Char: 4
Code: 0
URI: http://164.56.183.139/wccommonservices/GMCH.do

The site has been added as a trusted site and the "Active scripting" is enabled.
Any thoughts?
Steve Bechtolt
IBM Certified Solutions Expert - IBM Content Management - OnDemand Multiplatform
ERM as a Service - DXC Technology

Alessandro Perucchi

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1001
    • View Profile
Re: IE 8 Blank Page -
« Reply #1 on: February 07, 2013, 01:04:51 AM »
Hello Steve,

what version of WEBi are you using? I've had that problem with some old version (1.0.3.X), and not anymore with the latest (and greatest :-D)

Sincerely yours,
Alessandro
Alessandro Perucchi

#Install #Migrations #Conversion #Educate #Repair #Upgrade #Migrate #Enhance #Optimize #AIX #Linux #Multiplatforms #DB2 #Windows #Oracle #TSM #Tivoli #Performance #Audits #Customizing #Availability #HA #DR #JavaApi #ContentNavigator #ICN #WEBi #ODWEK #Services #PDF #AFP #XML

Steve Bechtolt

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 51
    • View Profile
Re: IE 8 Blank Page -
« Reply #2 on: February 14, 2013, 03:55:26 AM »
We're running WEBi v1.0.4.4, WAS 7.0.21 with ODWEK 8.5.0.6.

the client was able to view the site okay by installing Firefox browser.
Steve Bechtolt
IBM Certified Solutions Expert - IBM Content Management - OnDemand Multiplatform
ERM as a Service - DXC Technology

kbsiva

  • Guest
Re: IE 8 Blank Page -
« Reply #3 on: February 18, 2013, 04:04:23 PM »
Hi,
   Just curious did you copy the ODLineDataViewer2.jar, ODAfp2html.jar ,IEFix.js from WEBi to the WAS server
<WebSphere Root>/installedApps/<node/cell>/wcappservices.ear/wcodservices.war/applets  and restart? I had a similar bug after the upgrade and that got resolved by it.

Thanks,
Siva

Mattbianco

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 13
    • View Profile
Re: IE 8 Blank Page -
« Reply #4 on: August 29, 2014, 08:15:49 AM »
I had the problem with a completely blank WEBi login page in IE 11.

The problem is that IE cannot load binary data with ajax if it is not encoded properly, and WEBi uses ajax to load some big parts of the dojo framework asynchronously.

I "solved" it (explained at http://serverfault.com/q/625004/50874 ) by decompressing the javascripts and css files that were gzipped, and actually got it to work in IE11 too!

Why it stopped working in IE11 is probably because Microsoft chose to change the UserAgent (removing "MSIE" from it), which makes old frameworks fail the guess-the-browser game on IE11, which in turn causes the code to miss the extra hoops that must be jumped through on microsofts browsers, since IE11 appears more like Mozilla in the user agent string.